Frisdranken

Amerikaanse Soda, Diet Soda en Instant Limonade.

Of je nu zin hebt in een gekoeld blikje frisdrank voor onderweg, zelfgemaakte limonade of ijsthee. Bij USfoodz ben je voor alledrie aan het juiste adres! En voor de mensen die een speciaal dieet volgen hebben wij extra veel Diet varianten in ons assortiment opgenomen. Coca Cola, Kool Aid, Dr Pepper, Root Beer, Fanta… Je vindt het bij USfoodz.

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

 • Faygo Gold (710ml)

  Deze koolzuurhoudende frisdrank is een perfecte verfrissing voor op een warme dag! Het drankje barst van een overheerlijke gember smaak!
  € 3,99
 • Faygo Ohana Punch (355ml)

  Deze koolzuurhoudende frisdrank is een perfecte verfrissing voor op een warme dag! Het drankje barst van de fruitige smaken! Een tropische mix!
  € 1,09
 • Faygo Peach (355ml)

  Deze koolzuurhoudende frisdrank is een perfecte verfrissing voor op een warme dag! Het drankje barst van de mango smaak!
  € 1,09
 • Faygo Pineapple (710ml)

  Deze koolzuurhoudende frisdrank is een perfecte verfrissing voor op een warme dag! Het drankje barst van een overheerlijke ananas smaak!
  € 3,99
 • Faygo Redpop (355ml)

  Deze koolzuurhoudende frisdrank is een perfecte verfrissing voor op een warme dag! Het drankje barst van de aardbeien smaak!
  € 1,09
 • Faygo Twist (355ml)

  Deze koolzuurhoudende frisdrank is een perfecte verfrissing voor op een warme dag! Het drankje barst van de citroen en limoen smaken! Een verfrissende mix!
  € 1,09

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)