Veelgestelde vragen: Bezorging


Bezorging

 • Verzendt USfoodz ook buiten Nederland?

  Ja, wij verzenden ook naar een aantal andere landen binnen de EU. Staat jouw gewenste land niet in de tabel en wil je de mogelijkheden weten? Stuur je vraag naar info@usfoodz.nl.

  Sinds januari 2021, verzenden wij niet meer naar Groot-Brittannië in verband met Brexit en de bijbehorende douane maatregelen en kosten.

  LandVanafVerzendkostenWebsite
  België € 30 € 7 www.usfoodz.be
  Duitsland € 35 € 7 www.usfoodz.de
  Frankrijk € 50 € 9 www.usfoodz-france.fr
  Oostenrijk € 50 € 9 www.usfoodz.at
  Denemarken € 80 € 0 Neem contact op
  Italië € 80 € 0 Neem contact op
  Luxemburg € 70 € 0 Neem contact op
  Polen € 85 € 0 Neem contact op
  Overige Neem contact op

 • Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?
  Indien je niet thuis bent tijdens de eerste bezorgpoging, dan zal de bezorger de volgende dag een nieuwe bezorgpoging doen. Er zijn in totaal 3 bezorgpogingen. De bezorger zal na een eerste poging een formulier in de brievenbus stoppen waarmee je online een nieuwe bezorgpoging kunt inplannen. Na een derde mislukte bezorgpoging wordt je pakket naar een PostNL pakketpunt gebracht, waar deze nog ± 2 weken opgehaald kan worden.
 • Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
  Covid-19 Update: Door alle Covid-19 beperkingen is er een enorme drukte ontstaan bij de distributielocaties van PostNL. De bezorging van uw pakket kan hierdoor een aantal dagen vertraging oplopen. Wij kunnen helaas niet meer garanderen dat uw pakket de volgende dag geleverd wordt als u voor 16.00 een bestelling plaatst. Houd hier s.v.p. rekening mee tijdens het bestellen!


  Voor elke bestelling geldt (binnen Nederland) een levertijd van 1 à 2 werkdagen. Na je bestelling ontvang je een track & trace-code via e-mail, waarmee je de volgende dag via de PostNL Track & Trace service kunt bekijken waar je pakketje zich in het bezorgproces bevindt. We streven ernaar om bestellingen die op werkdagen voor 16.00 u geplaatst zijn, nog dezelfde dag te verzenden, zodat je de bestelling de volgende dag in huis hebt.


  Let op! Je bestelling kan pas worden verzonden zodra de betaling voldaan is. Betalingen per iDeal & PayPal worden direct doorgevoerd, als je met een creditcard betaalt ontvangen we de betaling meestal binnen een uur. In zeldzame gevallen kan het 1 tot 5 werkdagen duren voordat we de creditcard betaling ontvangen.