Klantenservice

Heb je vragen voor USfoodz? Antwoorden op veelgestelde vragen vind je op deze pagina terug.
Klik op één van de zes onderwerpen of zoek met enkele kernwoorden naar het antwoord.

Betalen

 • Met welke methoden kan ik betalen?
  • Met welke methoden kan ik betalen?

   Je kunt bij USfoodz betalen met iDEAL en met je creditcard:

   Via iDEAL. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je al internetbankiert, dan kun je direct gebruik maken van iDEAL.

   Via creditcard (Visa en MasterCard). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Let op, als je met een creditcard betaalt kan het tot vijf werkdagen duren voordat we je betaling ontvangen hebben.

 • Hoe wordt de veiligheid van mijn betaalge...
  • Hoe wordt de veiligheid van mijn betaalgegevens gegarandeerd?

   Alle betalingen worden veilig afgehandeld door MultiSafepay, een vertrouwde betaaldienst voor aankopen via internet. Bij het afrekenen wordt een beveiligde verbinding tot stand gebracht volgens een zogenaamde SSL procedure. Dit is herkenbaar aan het slot-symbool in de adresbalk van uw browser en het webadres beginnend met https://. Tenslotte wordt via de beveiligde betaalomgeving van uw bank of creditcardprovider de betaling afgerond.

 • Hoe gebruik ik mijn giftcard of kortingsc...
  • Hoe gebruik ik mijn giftcard of kortingscoupon?

   In het afrekenscherm kun je een couponcode invullen. Tijdens het invullen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Hierna wordt de waarde van de couponcode verrekend met het te betalen bedrag.