Doorzoek site
importantonly
stamp
ekomi

Magento Commerce

Ga direct naar hoofd-inhoud »

U bent momenteel op:

 

      Privacybeleid USfoodz BV

      Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens verwerkt. Voor USfoodz BV is het zeer belangrijk dat er tijdens een bezoek aan de website zorgvuldig met alle verzamelde persoonsgegevens wordt omgegaan. De ontvangen gegevens worden veilig en beschermd opgeslagen.

      Bij het verwerken van de gegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

      • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij onder andere via deze privacyverklaring;
      • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
      • wij u eerst om toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
      • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
      • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.


      USfoodz BV is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

      Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 27-05-2018.

      Gebruik van persoonsgegevens

      Bij een bezoek aan onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen bijvoorbeeld persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die door u worden opgegeven in het kader van de door u gevraagde dienst of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

      Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

      • NAW-gegevens (naam, adres en woonplaats)
      • Telefoonnummer
      • Factuuradres
      • E-mailadres
      • Betalingsgegevens
      • Geslacht
      • Geboortedatum
      • IP-adres
      • Orderhistorie
      • Nationaliteit


      Toegang accountomgeving


      Met ons klantaccount kunt u toegang krijgen tot een beheeromgeving waar u zelf gegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen.


      Doeleinden

      • Afhandelen bestelling
      • Om de bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van uw NAW-gegevens.
      • Afhandelen betaalverkeer
      • Om de betaling van de bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van uw betaalgegevens.
      • Communicatie
      • Om de communicatie omtrent uw bestelling en/of andere vragen eenvoudig te laten verlopen, maken wij gebruik van uw persoonsgegevens/contactgegevens.
      • Uitvoering wettelijke plicht
      • Om te voldoen aan onze wettelijke plicht bewaren wij uw bestelhistorie inclusief betaalgegevens binnen de gestelde wettelijke termijn.
      • Marketing (indien toestemming)
      • Om u van persoonlijke aanbiedingen te kunnen voorzien, maken wij gebruik van uw persoonsgegevens/contactgegevens. Deze gegevens worden alleen gebruikt wanneer u hier toestemming voor heeft gegeven.
      • Fraudepreventie
      • Ten behoeve van fraudepreventie maken wij, indien er sprake is van een gerechtvaardigd belang, gebruik van uw IP-adres, adresgegevens en betaalgegevens.


      Indien dit nodig is voor een goede afhandeling van uw bestelling, kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Hierover leest u meer in deze privacyverklaring.

      Reclame

      Wij kunnen u na uw toestemming op websites van derden en via e-mail marketing op de hoogte brengen van acties, aanbiedingen en campagnes van USfoodz.

      Klantenservice en contact

      Heeft u vragen over onze dienstverlening? Dan kunt u via verschillende kanalen contact opnemen met de klantenservice. Via Facebook, Twitter, E-mail en Instagram kunt u ons bereiken op onze persoonlijke pagina's. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang dit nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van uw vraag.

      Nieuwsbrief

      Via onze nieuwsbrief brengen wij onze klanten op de hoogte van nieuwe voorraad, kortingen en leuke acties. De nieuwsbrief wordt gemiddeld 2 keer per maand via e-mail verstuurd. U kunt zich ten alle tijden uitschrijven voor de nieuwsbrief indien u de e-mails niet langer wenst te ontvangen. Dit doet u door onderaan de nieuwsbrief op de link 'uitschrijven' te klikken.

      Publicatie

      Wij publiceren geen klantgegevens. Heeft u meegedaan met een winactie op onze Facebook pagina? Uw naam kan bekend gemaakt worden in een Facebook post als u als winnaar uit de bus komt.

       

      Verstrekking aan derden

      Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst en mogen onder geen beding gegevens voor andere doeleinden gebruiken dan door ons gesteld.

      In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Deze buttons verstrekken enkel een link en geven geen persoonsgegevens door aan derden.

      Google Analytics

      Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

      Beveiliging

      Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

      Bewaartermijnen

      De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestelling(en) af te handelen, inclusief garantie, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht).

      Websites van derden

      Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen, voordat u van deze websites gebruik maakt.

      Wijzigingen in deze privacyverklaring

      Wij behouden ons het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het is aan te bevelen deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

      Inzage en wijzigen van uw gegevens

      Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

      U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze te wijzigen of te verwijderen. Wenst u de facturen van uw bestellingen of de Track & Trace code van uw order te ontvangen? Dan kunt u deze gegevens bij ons opvragen.

      Om misbruik te voorkomen, kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren.

      Autoriteit Persoonsgegevens

      Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

      Contactgegevens

      USfoodz BV
      Kabelweg 30
1014 BB
      Amsterdam
info@usfoodz.eu