Reese's Peanut Butter Cups (3-Pack) (51g)

Kwaliteit
Prijs
Waarde
9 review(s)

Actuele status: Niet in voorraad

Notify me when this product is in stock:
E-mail:
€ 1,79

Klantenreviews

9 artikel(en)

per pagina
Heel erg lekker! Review by Alexander
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Echt een ware lekkernij, met niets te vergelijken in België, zeker eens proberen. (Geplaatst op 20-05-2013)
LIEFDE!!! Review by Marc
Waarde
Kwaliteit
Prijs
Reese's is gewoon kort samen gevat: LIEFDE!
Ben zelf helemaal verslaafd! DE ultieme smaakcombinatie! Als je van pindakaas en chocolade houd moet je deze echt uitproberen!! Echt een aanrader! (Geplaatst op 08-03-2013)
Het ultieme genieten! Review by Nathalie
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Hou je van chocolade en pindakaas? dan heb je hier een zeer verslavende combi gevonden. zoek niet verder :-)
Zowel wij als ons kind is hier echt dol op en gelukkig nu hier te bestellen.
in een woord heerlijk! (Geplaatst op 16-01-2013)
lekker,maar.. Review by andy
Prijs
Waarde
Kwaliteit
wel lekker.maar net een beetje te veel pinda voor mij. (Geplaatst op 24-05-2011)
heerlijk Review by Marc
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Heerlijk, lang naar op zoek geweest en ben blij ze hier te hebben gevonden. (Geplaatst op 24-05-2011)
Lekker :d Review by Judith
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Ik vind de peanutbutter cups echt zo lekker :D Ook de witte zijn super lekker :D Ik ben zelf ook al een paar keer naar de USA geweest en daar leerde ik ze kennen :D Yum Yum Yum :D (Geplaatst op 20-05-2011)
Vol Review by Nadia
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Erg lekker zijn ze zeker maar ik ben na zo pakketje wel vol ! (Geplaatst op 26-02-2011)
Matig Review by Katinka
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Wel lekker maar na 1 cup was ik al misselijk. Licht erg zwaar op de maag. (Geplaatst op 05-02-2011)
best lekker Review by mila
Prijs
Waarde
Kwaliteit
ik had me erg verheugt op dit maar na de eerste hap was ik wat terleurgesteld de smaak was hmmm erg apart. maar ik moet zeggen na een paar hapjes werd het toch lekker. het is gewoon even wennen denk ik. (Geplaatst op 29-11-2010)

9 artikel(en)

per pagina

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Reese's Peanut Butter Cups (3-Pack) (51g)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde
  • LAATSTE KANS... laag geprijsd!